14 Şubat 2008 Perşembe

BADAMLI ÜNİVERSİTESİ RESMİ GAZETESİ

DUYURU

Badamlı Üniversitesi Yüksek Öğretim Kurulunun 14.02.2008 Perşembe günü saat 22.54'te yapılan toplantısına ait karar özetleri aşağıdaki gibidir.
  • 1 Sayılı Karar: 5041 Sayılı Badamlı Yüksek Öğretim Kurulu Kanununun 19. maddesi uyarınca üniversitemizin öngördüğü özelliklere sahip olmayıp, hak etmediği halde kadro isteminde bulunan kişi veya kişilerin madden ve manen önerilerine ya da tehditlerine kulak asılmaksızın kadroya alınmamalarına oy birliği ile karar verildi.
  • 2 Sayılı Karar: Aynı kanunun 22. maddesi uyarınca, tehdit, duygu sömürüsü, can sıkıcı ısrarlar ve illegal yollarla kadro istemine devam eden kişi veya kişilerin değil orkestra kadrosu, hizmet kadrosunda bile yer alamayacağına oy birliği ile karar verildi.
  • 3 Sayılı Karar: 2917 Sayılı Badamlı Yüksek Öğretim Kurulu Kanununun 26. maddesi uyarınca akademi yuvamızdaki bilgileri dışarıya sızdırdığı ve bulunduğu makam ile ilgili sağda solda böbürlendiği için 2 öğretim görevlimiz hakkında yasal takip süreci başlatılmasına, takip sürecinin sonuna kadar mesleki hak ve hürriyetlerinin askıya alınmasına oy birliği ile karar verildi.

Hiç yorum yok: